Votre panier est vide.

Accesibilitate web

Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata

Declarație de AccesibilitateActualizat: Octombrie 2020.

General

Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea fermă că eforturile de accesare a site-ului web îi ajută pe toți utilizatorii și că fiecare persoană are dreptul de a trăi cu demnitate, egalitate, confort și independență.

Accessibilitate pe www.itplaza.net

www.itplaza.net pune la dispoziție Widgetul de accesibilitate web al UserWay care este alimentat de un server dedicat de accesibilitate. Software-ul permite www.itplaza.net să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate a conținutului web (WCAG 2.1).

Activarea meniului de Accessibilitate

Meniul de accesibilitate www.itplaza.net poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului pentru accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru ca meniul pentru accesibilitate să se încarce în întregime.

Responsabilitate

Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata își continuă eforturile de îmbunătățire constantă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, în convingerea că este obligația noastră morală colectivă de a permite o utilizare fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei dintre noi cu dizabilități.

Într-un efort continuu de a îmbunătăți și remedia continuu problemele de accesibilitate, scanăm în mod regulat www.itplaza.net cu Scannerul de accesibilitate al UserWay pentru a identifica și a remedia orice posibilă barieră de accesibilitate de pe site-ul nostru. În ciuda eforturilor noastre de a face pe deplin accesibile toate paginile și conținutul de pe www.itplaza.net, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă complet adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul faptului că nu ați găsit sau identificat cea mai adecvată soluție tehnologică.

Aici pentru tine

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe www.itplaza.net sau aveți nevoie de asistență pentru orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul orelor normale de lucru, așa cum se detaliază mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contact

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați.


Email: suport@scheirer.ro