Votre panier est vide.

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Puteti cere corectarea sau actualiza acestor informatii in orice moment facand login. Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la invalidarea contractului sau la imposibilitatea de a va contacta.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Descrierea serviciilor:

Prin intermediul SCHEIRER.EU se pot contracta servicii si aplicatii informatice. Detalii specifice fiecarui tip de serviciu pot fi urmarite in oferta.

Abonatii SCHEIRER.EU, au la dispozitie un cont ce permite vizualizarea tuturor serviciilor contractate.

Politica impotriva abuzurilor:

Pentru mentinerea serviciilor la un nivel de functionare optim pentru toti clientii, Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata adopta o politica dura impotriva tuturor tipurilor de abuzuri sau comportamente potential generatoare de probleme. Dorim sa facem cunoscute aceste conditii pentru a descuraja din start comportamentele anormale.

In acest sens Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata nu permite folosirea serviciilor sale in scopuri ilegale, cu caracter amenintator, defaimator sau necinstit. De asemenea nu sunt permise materiale ce contin afirmatii, pretentii sau reprezentari false de natura sa insele sau sa induca in eroare.

Alte tipuri de abuzuri inacceptabile sunt testele de vulnerabilitate, incercarile de a intrerupe sau face inutilizabile alte servicii, actiuni ce vizeaza obtinerea unor informatii sau privilegii fara drept, folosirea abuziva/excesiva a resurselor sistemelor informatice (procesor, memorie, numar de fisiere, flood, DDoS, etc.).

Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile si resursele proprii de la anumite adrese IP in cazul detectarii de activitati suspecte sau potential daunatoare. De asemenea, in functie si de natura si gravitatea faptelor Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata poate suspenda temporar sau definitiv serviciile furnizate.

Garantie si retur:

Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata ofera fiecarui client nou 30 de zile perioada de garantie neconditionata. Daca, pentru orice motiv - obiectiv sau subiectiv, nu sunteti satisfacuti de serviciile pe care le oferim va rugam sa ne comunicati problema pentru a o rezolva in timp util; in cazul in care, in ciuda eforturilor noastre, totusi doriti sa intrerupeti contractul ne puteti informa de acest lucru si veti primi inapoi banii pentru serviciile informatice ( IT &C ) platite in avans pe site-ul www.scheirer.eu.

Comisioanele bancare, platile pentru rezervari de domenii sau servicii de gazduire achitate pe o perioada de 1 AN, nu se returneaza.

Sumele care fac obiectul unei rambursari vor fi returnate intr-un interval de maxim 30 de zile lucratoare de la solicitarea dumneavoastra.

Continuarea contractului dupa perioada de 30 zile a garantiei presupune acceptarea implicita a conditiilor tehnice in care serviciile sunt oferite.

Litigii:

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor va fi rezolvat pe cale amiabila. In caz de nesolutionare a disputelor pe cale amiabila, partile se pot adresa instantei competente din Oradea.

Precizari suplimentare:

Preturile afisate reprezinta pretul final. Facturile in RON se emit la cursul BNR din ziua emiterii.

Pentru detalii puteti consulta contractul Scheirer Nicolae Persoana Fizica Autorizata, contract a carui acceptare este o conditie prealabila prestarii oricarui serviciu prezent pe acest site.

Ne puteti adresa intrebari suplimentare sau comentarii folosind sectiunea de Contact a siteului www.scheirer.eu sau pe e-mail: suport@scheirer.ro.